• 11
  • 12
  • 13

EQUIPMENT Agriculture NEW kabeh kabutuhan

CHECK OUT OUR PRODUCT LINE

Babagan awake dhewe

  • A225588

Zhengzhou Zhonglian Harvest Machinery Co., Ltd  punika perusahaan manufaktur gabungan gabungan profesional kang nyawiji riset produk, spare parts prodhuksi, perakitan mesin lengkap lan layanan sawise-sale produk. Perusahaan iki didegaké ing taun 1995 lan dumunung ing tengah Zhiji Road kutha Xingyang, Langkawi Henan. Perusahaan kalebu bab 150.000 meter persegi, lan luwih saka 500 karyawan kalebu 56 engineering Managers technical lan 67 teknisi trampil. The total aset tekan kita $ 60 yuta kang ngandhut ibukutha apa kita $ 25 yuta. The ratting kredit perusahaan wis ngrambah 2A + ing Industrial lan Bank.

ndeleng More

produk fitur

Kanthi teknologi inti, berkembang lan ngasilaké produk kualitas miturut kabutuhan warna pasar.