• 11
  • 12
  • 13

НОВИ земјоделска опрема за сите ваши потреби

CHECK OUT OUR PRODUCT LINE

за нас

  • A225588

Женгжу Zhonglian Жетва Машини копродукции, Ltd  е професионална комбинираат Жетвар производство на компанијата која ги интегрира истражување на производи, резервни делови за производство, комплетна машина монтажа на производи и по продажба на услуги. Компанијата е основана во 1995 година и се наоѓа во средината на Zhiji Патот на градот Xingyang, провинција Хенан. На компанијата зафаќа површина од околу 150.000 квадратни метри, и има повеќе од 500 вработени, вклучувајќи 56 инженеринг технички менаџери и 67 квалификувани техничари. Вкупната актива достигне САД $ 60 милиони, која содржи работен капитал од US $ 25 милиони. Корпоративните кредити ratting на има постигнато 2 А + во индустриска и комерцијална банка.

Гледај Повеќе

функција производи

Со технологијата како јадро, развој и производство на високо квалитетни производи според различните потреби на пазарот.