• 11
  • 12
  • 13

Pajisje të reja BUJQËSISË për të gjitha nevojat tuaja

CHECK OUT OUR PRODUCT LINE

Rreth nesh

  • A225588

Zhengzhou Zhonglian Harvest Machinery Co, Ltd,  është një profesionist autokombajnë kompani prodhuese e cila integron kërkimin produkt, pjesë këmbimi prodhimin, montimin e plotë makine dhe produkt pas shitjes shërbimi. Kompania është themeluar në vitin 1995 dhe gjendet në mes të Zhiji Rruga e qytetit Xingyang, Provinca Henan. Kompania mbulon rreth 150.000 metra katror, dhe ka më shumë se 500 punonjës duke përfshirë 56 inxhinierike menaxherët teknike dhe 67 teknikë të kualifikuar. Asetet e përgjithshme Na arrin $ 60 miliona e cila përmban kapitalin punues prej US $ 25 milionë. Ratting kredia për biznese ka arritur 2A + në Industriale dhe Banka Tregtare.

Shiko më shumë

produktet funksion

Me teknologji si bazë, zhvillimin dhe prodhimin e produkteve të kualitetit të lartë në përputhje me nevojat e ndryshme të tregut.